tisdag 19 januari 2010

skärpning

Kolla här. Det är ju t ex olagligt att kissa utomhus på vissa platser och gå omkring naken... så vore det inte på tiden att dom gör det olagligt att kasta skräp på marken? Kom igen, hur många vettiga personer kastar skräp på marken EGENTLIGEN? Jag har fan fått lära mig sen jag var 0 år att det inte är normalt att kasta sin skit på marken.

Häromdagen när jag stod på busshållplatsen så var mitt cigarettpaket slut och jag gick såklart och slängde det i soptunnan som låg ca 1 meter bort. Bredvid mig stod det två fjortisar som rökte och hennes äckliga corner-paket var också slut så hon kastade det rakt på marken. Jag bara stirrade på henne och sen på paketet och klampade fram till det, tog upp det och slängde det i soptunnan. Som var 1 meter bort. Haha. Hon såg snopen ut. Älskar mig själv ibland. Alltså jag kastar helst inte heller cigaretter på marken. Om jag står utanför mitt hus kastar jag alltid i soptunnan för jag vill inte att det ska se ut som en soptipp utanför mig. Och röker jag på balkongen kastar jag givetvis inte ut dom utan jag sköljer av dom och slänger dom i soporna. SKÄRPNING FOLK.

4 kommentarer :

mala sa...

common sense!

Siri sa...

Och framförallt cigarettfimparna som folk bara kastar omkring sig! Värst är folk som inte änns fimpar, utan bara kastar iväg glödande fimpar. Hur många gånger har man som inte fått fimpar kastad mot en på stan. Eller hundskit!! Kan man inte plocka upp skiten ska man inte ha hund. Punkt.
Haha. Nu blev jag vist lite upprörd.

emilie anna evelina sa...

ja jag kollar ALLTID om det finns sådana där fimpgrejer du vet som finns på väggarna ibland.. men det finns nästan alltid. försöker komma ihåg att fimpa först och sen kasta i soptunnan. jag hatar också när folk slänger iväg glödandes :( och SKITEN är fan värst.

sissel sa...

heja dig emilie!!