fredag 17 december 2010

Sj, sj gamle vän

Gillar att en hysterisk kvinna tryckte in 4 draghundar i tågvagnen (där folk var allergiska satt) och satt och skrek åt hundarna hela vägen göteborg-östersund. "DRA INTE. GÅ INTE DIT. SLUTA NUUUUU. LÅT MIG FÅ SOVA. SOOOV NU". Hade sån jävla lust att fråga om hundarna någonsin svarade på henne. Och sen be henne hålla käften. Vilken jävla normal människa sitter och skriker åt fyra hundar klockan halv tre på natten på ett tåg? Gillar även att hon sen stod och skrek ytterligare på stationen. "SITT NU GÅÅ ITNE DRA INTEEE VI SKA PÅ BUUUSSEN TILL LAPPLAND". Vem fan tar med fyra draghundar på ett tåg gbg-östersund och sen ska ta en buss till Lappland?!? HAHHHAHAAHHAHAA.

Östersund är äckligt för det är parasiter överallt! Är så himla rädd att jag ska glömma bort att man inte får dricka vattnet och sen blir jag magsjuk i en vecka. BU :C

Ps. Hundarna var skitfina!! Ds.

Ps2. Vem fan låter fyra hundar åka gbg-ösd utan att rasta dom en enda gång?!?!!! Ds.

1 kommentar :

Erik Odqvist sa...

Är det något med crazy people och tåg, eller är det bara så att det finns så mycket crazy people att det är statiskt omöjligt att inte få med minst en på varje tåg?