fredag 15 april 2011

Remember, remember that


Det är fredag och jag har ångest för att det är helg snart. Brukar få det inför helgen. Har ingen aning om varför. Kanske känner jag söndagsångest innan helgen ens börjat. Ikväll ska jag göra absolut ingenting. Möjligtvis se på X-files. Bara två säsonger kvar nu. Herregud, vad ska jag göra efter det. Skaffa en hobby typ. Fast X-files är ju typ min hobby. Imorgon blir det punkspelning. Hoppas ni hittar på något trevligt i helgen.

Update: Förresten. Glömde att ge er en fin låt. Här är en underbar liten jävel. Den är så himla mycket 2008 för mig. Ett jättebra år och ett jättedåligt år. Ungefär precis såhär.

Vi dricker vårt vin ur den blå flaskan och viskar lite hemligheter i varandras unga öron och hoppar lite i en säng och vi springer omkring och pratar med människor som aldrig säger något viktigt för vi har redan allt det viktiga inlindat runt våra hjärtan och vi målar läppstift på varandra och hoppar på en spårvagn och en annan kanske spårvagn nummer sju och vi dansar ner för en gata och en annan gata och du har din röda klänning och din lilla ameliefrisyr och jag har min lilla hatt och min vita lugg och vi hoppar upp och ner och röker inomhus på någon svartklubb någonstans och jag har för mycket sprit under huden jag behöver tröst jag behöver kram jag vill gråta mig till sömns men spinner svarta trådar längs mitt ansikte på en gata mitt i göteborg och du finns där du finns här och jag lindar dig runt mitt hjärta tillsammans med allt det viktiga

Snart kommer min kille och ska äta chips med mig.

4 kommentarer :

Sophia. sa...

Det är väl bara att börja om på säsong 1 igen? :)

Sophia. sa...

Det är väl bara att börja om på säsong 1 igen? :)

emilie anna evelina sa...

jaa jag funderar nästan på det :D

Joanna Paterek sa...

i like this photo. ;)