onsdag 29 juni 2011

hur kan det

Jag måste veta. Hur kan det bara gå över. Hur kan det bara gå över. Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan.

2 kommentarer :

Helena sa...

Kära Emelie. Dina inlägg är så ärliga och det är så himla uppfriskande och lenande för min själ. Smärta känns lite mindre kvävande. Tänkte bara säga det.
Annars, lite sådana där tips som egentligen inte hjälper alls, men lite. Det där med att ligga runt är så himla motsatsen till vad som får en att må bättre, man blir bara äcklad av alla andra och ångrar sig. men dricka funkar. ligga på en väns soffa i några dagar och glo lite i tidningar, och lite in i väggen funkar. film funkar inte - bra böcker är mer distraherande. Dokumentärer funkar också av någon anledning. Soppor funkar sådana där som nästan inte smakar nått, men de känns tröstande liksom. SKAPA fungerar mest, typ börja med att offigt sitta och kludda i någon bok med någon film i bakgrunden - distraktion är key. Och lagom vad man orkar ta sig för när man bara vill stirra ut i tomma intet. OCH tänk på alla vis han inte var bra på. Som att han bara kunde gå helt plötsligt i lämna en bara sådär utan medkänsla, utan lojalitet. så himla sjukt att bara kunna göra så, så himla omänskligt känns det som. vet ju förstås inte din situation, men den känns lite som den jag var i.

emilie anna evelina sa...

tack för din kommentar. himla fint. <3